top of page
89854554_1067215070304162_10753089845518

om hotellet

smarthotellet med personlig service
 

Vi som driver Kongsvinger Budget Hotel ønsker å gi våre gjester gode opplevelser til gode priser. Vi har et såkalt "smartkonsept", som innebærer at du kan bestille og betale rom online. Du betaler enten samtidig som du bestiller når det er kort tid til innsjekk, eller så mottar du en betalingslink på SMS/e-mail. Når du har registrert betalingen, vil du ca kl 14 på ankomstdagen motta en SMS/e-mail med informasjon om ditt romnummer, og en firesifret nøkkelkode som du benytter for automatisk innsjekk til inngangsdøren på hotellet og til ditt rom. 

Vi har en hyggelig lounge i første etasje på hotellet. Her er det gratis kaffe og te, engangstallerkener, bestikk og glass, micro, og en tillitsbasert Vipps-kiosk med brus og sjokolade. 

Om sommeren kan våre gjester benytte vår hyggelige takterrasse, som ligger i enden av korridoren i 2.etasje. 

I tredje etasje har vi et rom som er merket med "Diverse utstyr". Her kan du låne hårføner, strykejern/brett, barneseng, ekstra puter, og her finner du også ekstra sengetøy og håndklær dersom du trenger det. 

INNGANGSDØR

Du får en sms og en e-mail med informasjon om ditt romnummer og en nøkkelkode  kl 15 på ankomstdagen. Den firesifrede koden benyttes for å åpne inngangsdøren for automatisk innsjekk, og inn til ditt rom.

Du kan se hvordan det fungerer i videoen til høyre. 

ROMSDØR

Du får en sms og en e-mail med romsnummer og nøkkelkode på ankomstdagen kl 14. 

Den firesifrede koden benyttes for å åpne døra inn til ditt rom (istedet for nøkkelkort). Du kan se hvordan det fungerer i videoen til høyre. 

bottom of page